//Pink Is Sweet
Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my
Sunday, 22 January 2017 | 17:44



assalamualaikum,


kawan2, jom join "Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my" daripada nile.com.my ni, jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D


KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D


5 items daripada "Chinese New Year Megasales Items" yang husna nak sangat-sangat daripada nile.com.my








jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^


Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon




1 sweet stalker comment
The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie
| 01:41



assalamualaikum,


kawan2, jom join " The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://mekzumbie.blogspot.my/,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D


KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D


BENDE WAJIB YANG TERFIKIR NAK BUAT PADA TAHUN 2017

1. Husna nak habiskan pengajian dengan jaya nya, memandangkan tahun ni sem last husna, husna akan buat super duper terbaik untuk tamat kan degree husna, i want to make my parents proud with me.

Cooper Barrett's Guide To Surviving Life fox congratulations graduation congrats

2. Then, in my plan, on the way nak habis degree tu husna nak start cari kerje yag relate dengan bidang husna. weeehooo..i'm come to working life...pas ni mesti rindu nak blaja lagii..

looking for a job

3. Bila dah kerje of course lah nk bg ibu anda ayah rasa duit gaji husna...husna nak bg duit kat ibu and ayah tiap2 bulan, sbagai tanggungjawab diorang besarkan husna sampai lah husna membesar dengan sihat dan jaya nye sekarang ni, even husna tahu duit tu x ccukup untuk membalas kasih sayang diorang selama ni,atleast husna nak jadi anak yang bertangunggjawab and apa yang ibu and ayah mintak husna akan tunaikan...amin...


4. Husna nak kumpul duit nak beli kerete and rumah..

Fast Car Gif

happy



5. Then ada duit sikit2 nk sedekah kat orang yang susah dan kurang berkemampuan...amin..

Hasil carian imej untuk dalam rezeki kita ada rezeki orang lain

Hasil carian imej untuk dalam rezeki kita ada rezeki orang lain



PANTUN 
UNTUK 
 The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguh  The January 2017 Giveaway by Mek Zumbie
hadiah menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 31/1/2017
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni




Kenapa saya join GA ni?


Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..



RAKAN2 YANG HUSNA TAG :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com


Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY niHand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  


jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^



Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon




0 sweet stalker comment
GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017
Saturday, 21 January 2017 | 00:37



Assalamualaikum..



Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk Chia Seed  SlimmTreats selaku penaja utama giveaway ini. Dengan ini dijemput untuk pembaca semua turut sama memeriahkan GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017 yang  menawarkan beberapa hadiah menarik untuk pembaca semua.






Senarai Hadiah 

Wang Tunai RM50 x 5 pemenang

Wang Tunai RM20 x 1 pemenang

Wang Tunai Rm10 x 2 pemenang


1 Pek Slimmtreats Chia Seeds Bernilai RM20  X 10 pemenang.


Syarat-syarat penyertaan:

1-Mestilah warna negara Malaysia yang mempunyai blog .

2-Buat satu entry dengan  Tajuk Giveaway " GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017" ..

3- Like dan Follow penaja di bawah :- (ikut je la apa yang korang ada..fb, Ig, blog dsb)

Slimmtreats:
http://www.slimmtreats.com
http://www.facebook.com/slimmtreats (like page -optional)

Nora Misnan:
http://Kongsibersamanora.blogspot.com
Http://www.facebook.com/kongsibersamanora
(follow blog +like page)

Jamil Hashim:
http://belogsjm.blogspot.my  (Follow blog & G+)

Nadiah Hanum:
http://nadiah245.blogspot.com
Instagram.com/nadiah_ciknad/ (Follow blog & IG)

Aida Hanafiah: 
http://www.adianiez.com (follow blog )


**Doakan semoga semua penaja dilimpahkan rezeki dan terus berjaya.

4- Copy & paste code  ke html post blog

Jangan lupa share entry give away korang di facebook (jika ada).Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6-2-2017 jam  12 malam..Pemenang akan di pilih melalui random dan hanya bagi yang memenuhi syarat-syarat penyertaan,.

Semoga Berjaya semua..


sekian..




0 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)