//Pink Is Sweet
GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS
Sunday, 23 October 2016 | 08:34



assalamualaikum,

kawan2, jom join "GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://www.azlindaalin.com/,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D



GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS - Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera (dah jawab ke belum tu???), hari ini mummy nak melancarkan satu Giveaway. Dah lama tak buat giveaway,kan. Sampai, ada yang bertanyakan pada mummy. Bila nak buat giveaway lagi?? Haaaa...ni mummy dah buat GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS. Jangan tak join, tau !



GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS

Tadaaaa.. Ni jam untuk GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS. Koleksi jam ini di ilhamkan dari Lisa Surihani. Yang di beri jenama Lisa's Fghends. Boleh refer Facebook Lisa's Fghends


SYARAT MUDAH GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS


3 pemenang di cari !! Cepattt sertai Giveaway ini. Nak tahu syaratnya?? Mudah saja. Syaratnya seperti berikut :-

1. Buat 1 entri blog "GIVEAWAY AZLINDA ALIN x JAM TANGAN LISA SURIHANI "

2. Follow blog www.azlindaalin.com

3. Follow G+ INI

4. Follow Facebook ini, Facebook Rush Media dan Instagram ini

5. Tinggalkan URL di ruangan komen ini.



KEPUTUSAN PEMENANG GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS


Giveaway ini bermula dari tarikh 20 Oktober 2016  hingga 25 November 2016

Keputusan pemenang akan di beritahu dalam blog ini pada bila-bila masa selepas tarikh tutup. 

Kesimpulannya, kene rajin terjah  blog ini la ye...kalau nak tahu siapa gerangan yang menang dapat jam tangan Lisa Surihani ni.

Semoga berjaya ! 




KLIK BANNER DI ATAS TAU UNTUK JOINED =D


PANTUN 
UNTUK 
GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguh GIVEAWAY AZLINDA ALIN JAM TANGAN LISA SURIHANI LISA'S FGHENDS ini
pebagai hadiah untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 25/11/2016
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni




Kenapa saya join GA ni?


Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..



RAKAN2 YANG HUSNA TAG :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com


Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY niHand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  


jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^

Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon




4 sweet stalker comment
Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com
| 08:19



assalamualaikum,

kawan2, jom join "Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://vitamin-cerdik.com/,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D

Giveaway dan bloglist Oktober 2016 di http://vitamin-cerdik.com


PANTUN 
UNTUK 
Giveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguhGiveaway dan Blog List Oktober 2016 di vitamin-cerdik.com ini
pebagai hadiah untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 31/10/2016
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni




Kenapa saya join GA ni?


Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..



RAKAN2 YANG HUSNA TAG :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com


Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY niHand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  


jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^

Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon





0 sweet stalker comment
Birthday Giveaway by KasihkuAmani
| 08:07



assalamualaikum,

kawan2, jom join "Birthday Giveaway by KasihkuAmani"..GA yang husna join kali ni dari pemilik blog http://kasihkuamani.blogspot.my/,jom ramai2 kita join  =) Husna hope ada lucky kali ni rabbitemoticon.. nak join senang jeee...  klik banner dekat bawah ni utk link jom laa join ramai ramaiii! :D


KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOINED =D


PANTUN 
UNTUK 
Birthday Giveaway by KasihkuAmani

mawar putih kembang melata
disunting oleh bidadari lawa
salam dihulur pembuka kata
seindah budi seanggun bicara

pergi ke kedai membeli sardin
pakai baju wangi wangi
 menarik sungguh Birthday Giveaway by KasihkuAmani ini
novel menarik untuk dimenangi

pagi -pagi menampi padi
padi ditampi ditepi perigi
hai awak semua apa tunggu lagi
jom lah join pasti tak rugi

syaratnya mudah senang sahaja
due date pula 30/11/2016
cepat join. klik banner !!

penganjur memang baik hati
sebab sudi bagi hadiah free
syarat semua dah diikuti
moga-moga ada chance menang ye

sekian saja pantun diberi
salah dan silap minta dimaafi
salam ukhuwah penutup bicara
semoga ada rezeki dalam GA ni




Kenapa saya join GA ni?


Sebab syarat2 untuk join pon tak susah, and giveaway ni sgt best  ,husna hope ade luck untuk GA ni,  rabbitemoticonmesti kawan 2 yang lain pon teringin nak hadiah kan so jom lah join GA ni, in sha allah menang kalau ada rezeki, kalah or menang bukan ukuranya, yang penting niat di hati untuk mencuba tapi kalau tak menang kita anggap lah Menyeratai GA ni sebagai hobi di masa lapang  di samping itu kita juga dapat membantu kawan 2 kita mempromosikan GA mereka..haaa, lagi satu husna join sebab nak meriahkan GA ni..hehe..so apelagi kawan2, jangan lupe join..



RAKAN2 YANG HUSNA TAG :
  1. http://fatinhalid.blogspot.com


Husna nak beri tepukan sebagai tanda sokongan untuk GIVEAWAY niHand Clapping animated emoticon 

hope kawan2 semua boleh join untuk memeriahkan GA  ni... ^^  


jangan lupe join yer ^^    semoga berjaya kawan2 ^^

Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon





8 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka in BACH(HONS) ELECTRONIC ENGINEERING TECHNOLOGY TELECOMMUNICATION..i'm realy loves engineering subject..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)