//Pink Is Sweet
BEAUTY
Friday, 11 August 2017 | 01:39



Assalamualaikum and Hi to my blog readers , today i would like to sharing about beauty. Beauty is a subjective, Beauty has been defined in so many ways. But the beauty that i want to sharing today ialah tentang bagaimana cara kita menjaga kecantikan diri kita, semua orang berhak menjadi cantik tapi semuanya bergantung pada diri kita sendiri dengan cara apa kita nilai kecantikan itu. Salah satu cara untuk menjadi cantik maybe we can treat our self with the quality beauty product that we can buy online or in market. 


haa, korang2 semua nak cantik kan? so kalau nak cantik boleh baca apa yang husna tulis kat bawah ni 


  • Hair Product

Seperti yang kita tahu rambut ni mahkota setiap wanita. Bila kita ada rambut yang sihat dan cantik sudah tentu ia akan meningkatkan keyakinan diri kita. Untuk mendapatkan rambut yang cantik dan sihat kita kene rawat rambut dengan produk yang berkualiti. Sekarang ni ada macam-macam jenis produk rambut yang boleh kita cuba. Ok, sekarang ni husna nak ceritakan pengalaman husna guna produk rambut, Kalau kawan nak tahu dulu husna ada masaalah rambut kering, then husna ada beli satu serum rambut dekat mall and bila husna try you know what? rambut husna lembut sgt lepas pakai serum tu, until now i still use serum rambut tu.. nama produk serum rambut tu Good Virtues Co. 


  • Eyes Care Product
untuk produk penjagaan mata, macam macam jenis produk boleh kita guna supaya mata kelihatan cantik dan tak nampak lesu. sebagai contohnya produk- produk makeup yang khas untuk mata macam eye shadow, mascara, eyeliner, and macam-macam lagilah produk yang berkaitan dengan mata. produk-produk ni penting supaya mata nampak ceria dan bersinar, ditambah pulak dengan brush and tools utk mata yang boleh digunakan bila nak pakai makeup untuk mata. 


  • Nails Care Product
haa, untuk kuku pulak, cara nak juga kuku tak susah pun sebenarnya, mostly kita akan potong and bersihkan sahaja.tapi dari segi penjagaan yang lain kita boleh serikan kuku kita dengan nail polish, and kita boleh kilatkan kuku juga bagi nampak bersinar dan cantik. hei.. jangan risau nail polish ada nail polish remover jugak tau. sekarang ni banyak produk kuku yang boleh kita cari di mall atau online shop.

  • Skin Care Product
haa, yang skin care ni sangat lah penting untuk penjagaan kulit.Siapa yang tak nak cantik betul tak? semua orang nk cantik, nak kulit sihat, putih mulus. macam macam jenama terbaik yang boleh kita cuba demi kecantikan kulit kita. macam husna, husna pakai skin care clinelle. kalau korang nak pilih skincare pastikan pakai skin care yang berkualiti untuk kulit jangan guna produk yang tak elok untuk kulit, seperti yang kita tahu sekarang ni banyak sangat produk yang ada merkuri dan tiada kelulusan kkm. so pastikan korang berhati-hati,pilih skin care yang terbaik. okay?? Thumbs Up Hand Gesture animated emoticon


ok,so kat bawah ni husna nak share kat mana korang boleh dapat kan beauty product yang berkualiti, 



Haa, kat mana lagi kalau bukan kat zalora, ok yang ni link untuk korang beli beauty product kat zalora, https://www.zalora.com.my/zalora-beauty/ beauty product kat zalora ni sangat berkualiti, tak rugi korang beli beauty product kat zalora, disamping berkualiti produk2 ni ada juga yang zalora beri diskaun..rajin2 lah tekan link tu ye 


 cute fashion girl beauty angel GIF

Winks And Flying Kisses Smiley Face, Emoticon




0 sweet stalker comment


Older Post
♥OWNER OF THIS BLOG♥

Assalamualaikum..hello freinds! my name Husna Izzati,just call me Husna..Student at Universiti teknikal malaysia melaka..i want make my parents proud with me..wish me to be an engineer one day ya =D ..my love quotes "jadikan dirimu umpama bunga di dalam balang, cantik dipandang tapi sukar di pegang"..that's all about me if you want to know more about me, just being my friend.. ^_^ welcome to my super awesome blog :)

♥LET'S TALK! =)♥



♥ TABUNG PTPTN =D ♥





♥ Let's join The Giveaway ♥


thankz for join the giveaway =)